Geplaatst op Geef een reactie

Maatregelen in verband met COVID-19

In deze periode met veel onzekerheid en meer vragen dan antwoorden over gezondheid en veiligheid, proberen we als Rexcom B.V. al onze activiteiten zo “normaal” mogelijk voort te zetten. Uiteraard doen we alles wat in onze macht ligt om verdere verspreiding van het Corona virus – COVID-19  – zoveel mogelijk tegen te gaan.

Uitgangspunt hiervoor zijn de richtlijnen van de Overheid en het RIVM. Bij alle processen en op alle locaties in ons bedrijf worden de hygiënemaatregelen van het RIVM nauwkeurig opgevolgd en uitgevoerd. Persoonlijke contacten worden tot een minimum beperkt. Afspraken met onze accountmanagers worden in overleg met u verplaatst. Thuiswerken wordt gestimuleerd en collega’s met ziekte verschijnselen worden/zijn naar huis gestuurd.

Onze dienstverlening, bereikbaarheid, levertijden  en logistieke processen

Uw (aan)vragen en bestellingen worden, voor zover mogelijk, op de gebruikelijke manier in behandeling genomen. Het logistieke proces van uw orders verandert niet. Ook onze bereikbaarheid blijft hetzelfde.
Indien u een videoconference of andere digitale contactmomenten wenst, dan denken en werken wij daar graag aan mee.

Wij hebben continu contact met onze leveranciers om onze voorraden op het niveau te houden zoals u dat van ons gewend bent. Voorlopig zijn de voorraden toereikend om aan de huidige vraag te voldoen. Uiteraard ontkomen ook wij niet aan maatregelen die van overheidswege van kracht worden waardoor deze situatie snel zou kunnen veranderen. We adviseren u dan ook om, voor zover mogelijk, voor lopende en toekomstige projecten een inschatting van de benodigde materialen zo snel mogelijk aan ons bekend te maken. Dit kan uiteraard via de telefoon 033-2461244, via [email protected] of via www.rexcom.nl. Wij hopen hiermee mogelijke logistieke “uitdagingen” op korte en (middel)lange termijn tot een minimum te beperken.

Afhalen van materiaal

Gezondheid is het belangrijkste voor u en onze collega’s. Het afhalen van materiaal kan gewoon met in achtneming van enkele hygiënemaatregelen. Ook hier wordt de veiligheidsafstand van 1,5 meter in acht genomen. Onze logistieke medewerkers zullen uw naam zelf noteren en aftekenen en voor u klaarzetten, als u hiermee akkoord bent uiteraard.

Begrip en “Samen komen we deze moeilijke periode te boven”

Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het Corona virus (COVID-19) informeren we u via onze website en via de e-mail.  Suggesties om onze dienstverlening beter aan uw huidige wensen te laten aansluiten in deze periode zien wij graag tegemoet. Ook Rexcom vraagt uw begrip en medewerking om deze bijzondere periode met elkaar goed te doorstaan.

Alle medewerkers van Rexcom wensen iedereen veel sterkte en vooral een goede gezondheid in de komende periode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *