Rexcom Academy

Wij van Rexcom vinden het niet alleen belangrijk dat wij snel onze materialen bij jullie op locatie hebben staan, maar ook dat de monteurs op de hoogte zijn en blijven van alle veranderingen in onze branche.
Dat zij de basiskennis hebben over de standaarden en weten hoe ze snel en gemakkelijk met de tools kunnen werken.
Er verandert veel in de data branche en het is vaak moeilijk om alle veranderingen zelf bij te moeten houden.

Wij geven meerdere trainingen waaronder:

– ACT 1, 2 en 3 voor CommScope Netconnect
– Installation & Maintenance CommScope Systimax
– Hercertificeringscursussen

CommScope certificaat

Alle trainingen worden gegeven door onze eigen mensen. Wij zijn ATA (Authorized Trainer Assessor) gecertificeerd en zijn bevoegd om de trainingen van CommScope te geven. Na het behalen van de cursus worden de monteurs geregistreerd bij CommScope en krijgen zij een bijbehorend certificaat. Alle trainingen worden in het Nederlands gegeven en bevatten een theoretisch deel en een praktijk gedeelte.

Aandacht voor de individuele monteur

Omdat wij het zeer belangrijk vinden dat er genoeg ruimte moet zijn voor interactie tussen de docent en deelnemer werken wij met kleine groepen. De samenstelling van de groep zal afhangen van het aantal aanmeldingen. Deze cursusdagen zijn inclusief lesmateriaal, schrijfbenodigdheden, drinken, lunch en versnaperingen.

De meest recente thema’s

Alle thema’s die besproken worden tijdens de trainingen zijn onderdeel van het dagelijkse werk van de monteurs. De trainingen zijn zo samengesteld dat er genoeg tijd voor vragen en opmerkingen zijn. Belangrijke aandachtspunten die behandeld worden tijdens de trainingen:

  • Installatie voorschriften
  • Nieuwe SLX connector
  • Ceiling Connector
  • De stap naar OM5
  • Meetvoorschriften
  • Meetparameters
  • Testopstellingen
  • Meterinstellingen

Bouwvergadering / toolbox meeting

Tijdens een bouwvergadering kan Tjeerd workshops geven over handelingen in de praktijk, handige tips geven en achtergrond informatie verstrekken over de standaarden. In het kader van: “voorkomen is beter dan genezen”, komen wij graag een hands-on training geven over praktijkgerichte onderwerpen.

Wil je meer informatie over de trainingen en workshops?