Advies

Rexcom staat bekend als leverancier op het gebied van data netwerken. Wij gaan graag een stapje verder dan alleen zorgen dat onze materialen zo snel mogelijk naar jou of het project worden verzonden.
Onze buitendienst heeft veel kennis van producten en van de markt. Zij worden regelmatig mee gevraagd naar projecten om samen met de klant te zoeken naar de beste oplossing.

Technische tekeningen

Onze binnendienst heeft ook al jaren ervaring in de data branche en kan je telefonisch verder helpen bij uitdagingen en met vraagstukken. Wanneer een klus vraagt om verduidelijking van bijvoorbeeld de indeling van een patchkast kunnen wij je daar ook mee helpen. Wij kunnen in het programma Visio tekeningen voor je maken zodat jij precies weet welke aansluiting waar moet komen. Onze assembly afdeling kan vervolgens alle kabels labelen zodat het overzicht nog duidelijker wordt.

Vlogs met Technische Tips van Tjeerd

Onder aan de homepagina vind je de welbekende ‘Technische Tips van Tjeerd’. In deze vlogs laat onze technische buitendienst collega Tjeerd je in één of twee minuten verschillende tips zien. Van het afmonteren met de SLX connector tot aan het instellen van Fluke meter. Wordt je vraag niet beantwoord in onze vlogs? Mail, bel of kom langs zodat we je kunnen ondersteunen en verder op weg kunnen helpen.

Bijscholing en training van monteurs

Wij kunnen ook trainingen verzorgen namens CommScope. Voor de ACT 1, 2 en 3 training van CommScope en Installation & Maintenance training van CommScope Systimax zijn wij bevoegd om certificaten namens CommScope te kunnen geven na het behalen van de cursus. Al onze cursussen worden gegeven in het Nederlands en zullen worden aangepast aan het niveau van de groep. Omdat wij het belangrijk vinden dat er veel aandacht is voor de individuele cursist geven wij de trainingen altijd in kleine groepen.

Invulling van de toolboxmeetings

Om de monteurs goed en snel te laten werken met onder andere onze SLX tool en 4Dcap komen we graag tijdens een (bouw)vergadering langs om een korte uitleg te geven over de tool. Onze buitendienst medewerkers laten dan graag de correcte afmontage in de praktijk zien. Tijdens deze demonstratie kunnen de monteurs vragen stellen en kunnen wij de start van de montage van het datanetwerk soepel laten verlopen.

Rexcom Warranty Certificaat

Bij veel van jullie zal een 25 jaar warranty certificaat vanuit de fabrikant bekend zijn. Omdat wij graag met onze klanten mee denken, hebben wij ook ons eigen warranty programma ontwikkeld. Wil je hier meer over weten, bel of mail onze binnendienst of je accountmanager voor meer informatie.