Kasten

Rexcom is gespecialiseerd in hoogwaardige 19-inch behuizingen voor uw netwerk. Van eenvoudige staande kasten tot complete geconditioneerde corridors, ons team met technische mensen staat voor u klaar.

Graag verzorgen wij voor u, in nauwe samenwerking met onze partners, Contech (behuizingen), RittalLennox (koeling), CommScope en OEC (power solutions), een duidelijke en concurrerende offerte.

1

Contech

2

Rittal

3

Lennox

4

CommScope

5

OEC

Contech

Mede door de inbreng van de kennis en ervaring van een groot aantal relaties bestaat het portfolio inmiddels uit een succesvolle reeks van zes staande kasten en zeven wandkasten: allemaal uit voorraad leverbaar! Het accessoires pakket bevat onder meer (dubbele) deuren, plateaus en spanningssloffen.

 

Rittal
Lennox

Vanzelfsprekend denken wij ook met u mee in het vinden van gecompliceerde Cold Corridor oplossingen. Rexcom verzorgt dit in samenwerking met de firma Lennox, een wereldspeler in koeloplossingen. U heeft direct de benodigde kennis bij u aan tafel.

OEC

Rexcom is distributeur van het merk OEC Power Solutions. OEC Power Solutions vertegenwoordigt een brede range aan innovatieve en klantspecifieke oplossingen voor het verdelen en managen van stroom binnen een computerruimte of datacenter. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld management software, laagspanningsverdeelinrichtingen tot 4300 ampère, busbars, aftakkasten en PDUs.