Geplaatst op

Hoogwaardige data-oplossing voor NHOW Amsterdam RAI Hotel

Met behulp van de SL montagetool kunnen 8 aders in één beweging worden aangesloten en afgeknipt.

In opdracht van Blom Elektrotechniek BV heeft distributeur van o.a. bekabelingsconcepten, connectoren, glasvezelkabel en 19-inch behuizingen Rexcom B.V. de materialen voor het datanetwerk voor het nhow Amsterdam RAI Hotel geselecteerd en geleverd. Bovendien heeft Rexcom B.V. de levering, montage en metingen van de glasvezelbekabeling verzorgd, conform de (inter)nationale standaarden.

Bron: Installatie&Bouw | Tekst: Lieke van Zuilekom | Beeld: Rexcom B.V.

“Rexcom B.V. is een vaste partner van Blom Elektrotechniek BV”, vertelt Ruud Boddeke, Accountmanager bij Rexcom B.V.. “De afgelopen jaren hebben wij onder andere de datanetwerken in het nieuwe EMEA-hoofdkantoor voor ASICS in Hoofddorp, Koopman International en het Zoku Hotel in Amsterdam samen gerealiseerd. Op basis van eerder behaalde resultaten, onze betrouwbaarheid én de aanvullende dienstverlening hebben we ook het NHOW Amsterdam RAI Hotel gegund gekregen. Bovendien is Blom zeer te spreken over de CommScope NETCONNECT en SYSTIMAX producten in ons assortiment. Belangrijk voordeel is de SL-montagetechniek van Commscope. Met behulp van de SL montagetool kunnen 8 aders in één beweging worden aangesloten en afgeknipt. Een unieke techniek, waardoor faalkosten tot een minimum beperkt worden.”

Naast het leveren verzorgt Rexcom B.V. ook de pre-assemblage van koper- en glasbekabelingen vanuit de professioneel uitgeruste assemblage-afdeling in Nijkerk. “Een uitstekende oplossing voor projecten met een hoge tijdsdruk of waar niet genoeg mankracht voorhanden is.”