Geplaatst op

Rexcom breidt productengamma uit met SYSTIMAX bekabeling

‘Totaal-distributeur voor horizontale bekabelingsystemen, glasvezel backbone bekabeling en data center bekabeling’

Rexcom heeft het aanbod van bekabelingsconcepten, connectoren en glasvezelkabeling uitgebreid met de SYSTIMAX bekabelingsoplossingen van CommScope.
Rexcom voerde al jarenlang de AMP NETCONNECT bekabelingsconcepten, die voorheen onderdeel waren van TE Connectivity en in 2015 zijn overgenomen door CommScope.
Rexcom is dankzij deze uitbreiding nu distributeur voor de Benelux van de twee wereldwijd leidende merken op het gebied van glasvezel- en koperbekabeling.

“De databehoefte groeit met de dag, zowel binnen kantooromgevingen als hotels, ziekenhuizen, universiteiten en publieke overheidsinstellingen. Dit legt een grote druk op het netwerk. Het bekabelingsnetwerk is daarvan het fundament. Is dat niet in orde, dan valt de rest als een kaartenhuis in elkaar.
Als distributeur van zowel AMP NETCONNECT als SYSTIMAX kunnen we de twee wereldwijd leidende merken voeren en voor iedere organisatie de optimale oplossing bieden. We zijn daarmee een interessante totaal-distributeur geworden op het gebied van horizontale bekabelingsystemen, glasvezel backbone bekabeling en data center bekabeling”,
 aldus Gerrold Hop van Rexcom.