Geplaatst op

EK voetbal actie

Het EK voetbal staat weer voor de deur! Om alle wedstrijden geheel in stijl te kijken kun je nu je eigen Oranje outfit scoren bij Rexcom. We hebben de Oranje juich-hand, de Oranje fan-hoed en als klap op de vuurpijl een origineel EK 2021 spelers shirt in jouw eigen maat.

 • Bij orders vanaf €250,-  aan Rexcom artikelen ontvang je de juich-hand of de fan-hoed. – Door grote belangstelling zijn alle 500 juich-handjes en fan-hoedjes al verzonden naar klanten. 
 • Bij bestellingen vanaf €2.000,- aan Rexcom artikelen ontvang je een origineel EK 2021 spelers shirt in jouw eigen maat. Je maat mag je doorgeven aan [email protected]

Rittal en projectorders zijn uitgesloten bij deze actie. De actie start 6 mei 2021, orders geplaatst voor deze datum vallen buiten de actie.

Geplaatst op

Heel Rexcom bakt

Elke zondag kijken we massaal naar ‘Heel Holland Bakt’! Om de bakker in jou eens een echte kans te geven, kun je daarom nu sparen bij Rexcom voor een complete doe-het-zelf-bak-box.

De doe-het-zelf-bak-box bevat:

 • De Bakbijbel, 496 pagina’s vol met heerlijke recepten
 • Cakeblik
 • Citroen/Mascarpone cakemeel
 • Karamel cakemeel
 • Kruidkoekmeel
 • Appeltaartmeel
 • 2x Broodmix
 • Originele Portugese Elias theedoek
 • CommScope verrassing
 • Klapper op de vuurpijl: een origineel Rexcom bakschort

Plaats een bestelling van minimaal €2.000 en wij zorgen dat de doe-het-zelf-bak-box zo snel mogelijk jouw kant op komt!
* Uitgezonderd Rittal en projectorders.

Meel, theedoek, boek en cakeblik komen van Molen de Hoop uit Elspeet: molendehoopelspeet.nl

Geplaatst op

Online Rexcom Pubquiz

Ondanks Corona willen wij als Rexcom toch graag wat leuks organiseren voor onze klanten. Wij nodigen jou en al je collega’s graag uit om de strijd aan te gaan tijdens jullie vrijdagmiddagborrel! Een half uur lang gaan we online samen een pubquiz doen en de winnaar wint de felbegeerde Rexcom beker! De onderwerpen zijn uiteenlopend van data tot muziek en nog veel meer. Vrijdag 15 januari om 16.00 uur starten we! Durf jij het aan?!

Stuur een mail met je naam en je mailadres naar [email protected] om je aan te melden. Je kunt je aanmelden tot 5 januari.

Geplaatst op

Spellenactie bij Rexcom

De feestdagen staan voor de deur maar zullen waarschijnlijk een beetje anders zijn dan normaal. Om er toch een spetterend feest van te maken hebben wij de spellenactie in het leven geroepen! Het wordt gegarandeerd lachen, gieren, brullen tijdens het spelen van deze spellen!

Bij besteding vanaf €1.000,- aan Rexcom producten mag je 1 van de 5 fantastische bordspellen uitkiezen. Je mag kiezen uit:

 • 30 Seconds Everyday life
 • Monopoly Valsspelers Editie
 • Regenwormen Deluxe
 • Ik hou van Holland bordspel
 • Codenames

Stuur een mail naar [email protected] met de order en je keuze en wij zorgen dat je Rexcom materiaal en het spel naar je toe komen! Deze actie is geldig tot het einde van dit jaar.

Heel veel speelplezier!

*M.u.v. projectorders en Rittal

Geplaatst op

Hoogwaardige data-oplossing voor NHOW Amsterdam RAI Hotel

Met behulp van de SL montagetool kunnen 8 aders in één beweging worden aangesloten en afgeknipt.

In opdracht van Blom Elektrotechniek BV heeft distributeur van o.a. bekabelingsconcepten, connectoren, glasvezelkabel en 19-inch behuizingen Rexcom B.V. de materialen voor het datanetwerk voor het nhow Amsterdam RAI Hotel geselecteerd en geleverd. Bovendien heeft Rexcom B.V. de levering, montage en metingen van de glasvezelbekabeling verzorgd, conform de (inter)nationale standaarden.

Bron: Installatie&Bouw | Tekst: Lieke van Zuilekom | Beeld: Rexcom B.V.

“Rexcom B.V. is een vaste partner van Blom Elektrotechniek BV”, vertelt Ruud Boddeke, Accountmanager bij Rexcom B.V.. “De afgelopen jaren hebben wij onder andere de datanetwerken in het nieuwe EMEA-hoofdkantoor voor ASICS in Hoofddorp, Koopman International en het Zoku Hotel in Amsterdam samen gerealiseerd. Op basis van eerder behaalde resultaten, onze betrouwbaarheid én de aanvullende dienstverlening hebben we ook het NHOW Amsterdam RAI Hotel gegund gekregen. Bovendien is Blom zeer te spreken over de CommScope NETCONNECT en SYSTIMAX producten in ons assortiment. Belangrijk voordeel is de SL-montagetechniek van Commscope. Met behulp van de SL montagetool kunnen 8 aders in één beweging worden aangesloten en afgeknipt. Een unieke techniek, waardoor faalkosten tot een minimum beperkt worden.”

Naast het leveren verzorgt Rexcom B.V. ook de pre-assemblage van koper- en glasbekabelingen vanuit de professioneel uitgeruste assemblage-afdeling in Nijkerk. “Een uitstekende oplossing voor projecten met een hoge tijdsdruk of waar niet genoeg mankracht voorhanden is.”

Geplaatst op

Rexcom breidt productengamma uit met SYSTIMAX bekabeling

‘Totaal-distributeur voor horizontale bekabelingsystemen, glasvezel backbone bekabeling en data center bekabeling’

Rexcom heeft het aanbod van bekabelingsconcepten, connectoren en glasvezelkabeling uitgebreid met de SYSTIMAX bekabelingsoplossingen van CommScope.
Rexcom voerde al jarenlang de AMP NETCONNECT bekabelingsconcepten, die voorheen onderdeel waren van TE Connectivity en in 2015 zijn overgenomen door CommScope.
Rexcom is dankzij deze uitbreiding nu distributeur voor de Benelux van de twee wereldwijd leidende merken op het gebied van glasvezel- en koperbekabeling.

“De databehoefte groeit met de dag, zowel binnen kantooromgevingen als hotels, ziekenhuizen, universiteiten en publieke overheidsinstellingen. Dit legt een grote druk op het netwerk. Het bekabelingsnetwerk is daarvan het fundament. Is dat niet in orde, dan valt de rest als een kaartenhuis in elkaar.
Als distributeur van zowel AMP NETCONNECT als SYSTIMAX kunnen we de twee wereldwijd leidende merken voeren en voor iedere organisatie de optimale oplossing bieden. We zijn daarmee een interessante totaal-distributeur geworden op het gebied van horizontale bekabelingsystemen, glasvezel backbone bekabeling en data center bekabeling”,
 aldus Gerrold Hop van Rexcom.

Geplaatst op

Van ‘TE Connectivity Solutions’ naar ‘CommScope’

CommScope nam in 2015 de bedrijfsonderdelen Telecom, Enterprise en Wireless over van TE Connectivity Solutions en werd daarmee met 25.000 medewerkers en 9.800 patenten wereldwijd de belangrijkste leverancier van communicatie-infrastructuren.

CommScope’s uitgebreide portfolio bestaat uit oplossingen voor draadloze netwerken (binnen en buiten), datacenters, intelligente en efficiënte gebouwen en access- en backhaulnetwerken.

Jan Honig, als Sales Director Benelux bij CommScope verantwoordelijk voor de Enterprise divisie, is blij met de benoeming: “Rexcom is sinds jaar en dag distributeur van AMP NETCONNECT en sinds 1 januari 2017 ook van de SYSTIMAX oplossingen. Het is ze toevertrouwd. Door de jarenlange opgebouwde ervaring en kennis van de markt kan Rexcom haar klanten optimaal adviseren. Met het uitgebalanceerde voorraadniveau en de uitstekende service hebben we in Rexcom een totaaldistributeur die past bij het hoge kwaliteitsniveau dat CommScope aan haar partners stelt.“

Gerrold Hop vult aan: “Nu we distributeur zijn van de twee wereldwijd leidende merken kunnen we in praktisch iedere situatie de gevraagde bekabeling leveren. Dit uitgebreide assortiment geeft een groot voordeel aan de klant die overigens nog steeds kan vertrouwen op onze gespecialiseerde klantbenadering”.